Glädjens dag!

Ett bröllop är ett av livets absolut största höjdpunkt. Hos oss kan ni beställa skräddarsydda och exklusiva bröllopstårtor. Tillsammans med våra duktiga konditorier skapar vi eran drömtårta!

Boka datum

Populära bröllopsdatum bokas snabbt upp. Boka ert datum redan nu för att garantera eran unika bröllopstårta.

Telefon:

0705-8194 31

Besöksadress:

Hagvägen 7A 

831 48 Östersund

Konultation/Provsmak

Vi vill vara säkra på att tårtan lever upp till era förväntningar och därför rekommenderar vi en konsultation tillsammans med någon av våra duktiga konditorer. 

Vi erbjuder även en provsmakning på fyllningar och bottnar.

Priser:

Konsultation 350kr

(vid bokning dras konsultationen av på slutpriset)

Provsmakning 200kr

(avsett för två personer)

Konsultation

När du bokar en konsultation med oss så avsätter vi 60 min för oss att tillsammans gå igenom era önskemål om såväl utseende, storlek, dekorationer och smaker. Väljer man att beställa en tårta dras kostnader för konsultationen av på slutpriset.  

Vi erbjuder också en provsmakning som består av  4 olika fyllningar och två förslag på tårtbottnar. Detta till en kostnad på 200kr. Provsmakningstillfället är avsedd för 2 personer. Blir ni fler behöver vi veta det. 

INSPIRATION

Fyllningar

Det finns många olika smakkombinationer att välja bland och ni vet säkert redan vilka just ni vill ha på eran speciella dag och vi erbjuder allt från

- curd

- sylt

 - frosting

- smörkräm

- bär

och många fler varianter

Prata med våra konditorier om era önskemål så hjälper de er.

Bottnar

Lika viktig som fyllningen i tårtan är så får man inte glömma bort bottnarna. Här erbjuder vi en naturell botten och en chokladbotten. . Denna ger oss friheten att smaksätta efter era önskemål.

Exempelvis kan man smaksätta med

- Vanilj

- Citron

- Vallmo

- Kaffe

Prata med konditorierna om just era önskemål.

Utseende

Alla Bröllopstårtans är unika i både smak och form men man får absolut inte glömma utseendet Här ligger den stora utmaningen att förverkliga och leva upp till era förvarningar av tårtan.

Vi erbjuder både amerikanska och klassiska tårtmodeller och här är det bara fantasin som kan sätta gränser. Dekorationer så som blommor, bär, macroner är bara några saker som kan pryda en tårta. 

Säkert har ni redan nu en bild av vad ni vill ska känneteckna just eran tårta men tveka inte att fråga om ideér eller förslag. Vi gillar utmaningar!

Vi hjälper er med att skapa just eran unika bröllopstårta.