top of page
IMG_0857.jpg

Hej

Det är alltid bra att ha tydliga regler. 

Här hittar du våra allmänna villkor vid beställning.

Villkor

BETSÄLLNING

Du gör din beställning på vår hemsidan alt via mail eller telefon. Vi bekräftar din beställning så fort vi kan, vanligtvis inom 24 timmar. Därefter bekräftar vi din beställning om vi har möjlighet. I samband med din beställning anger du datum och tid för önskad avhämtning alt leverans.

AVHÄMTNING

Avhämtning sker enlig överenskommelse.

Ej upphämtad beställning kommer att debiteras fullt pris.

LEVERANS

Leverans sker enligt  överenskommelse mot en avgift om 150 kr + moms. Leverans sker endast inom Östersunds stad.

AVBOKNINGAR

Vid avbokning av beställning som görs senare än 2 dagar innan kommer beställningen fortfarande bli debiterad.

Priser och Betalningssätt:

Priserna på hemsidan är inkl moms. Aktuella priser visas alltid på hemsidan och Elvebäcks har rätt att genomföra förändringar beträffande priserna.

Fakturering sker löpande, betalningsvillkor10 dagar. Vi försenad betalning tillkommer ränta och påminnelseavgifter.

Leveranser:

Elvebäcks Bageri och Konditori ABs leveranser sker enligt förutbestämda leveransdagar och tider. Det krävs en bokad utleverans för att leverans skall kunna ske.

Vi har ingen skyldighet att ersätta avbokad leverans. Vi ersätter inte stulen leverans. Skulle dock detta inträffa ber vi er kontakta Elvebäcks Bageri och Konditori AB snarast möjligt så ska vi göra vad vi kan för att lösa situationen.

Vid oförutsedda händelser eller besvärliga väderförhållanden kan beställningen komma att levereras efter utsatt tid. Vid avlämning går ansvaret för varorna över till dig som beställare.

Vid leverans använder chauffören sig av de uppgifter som du som kund anmält till oss. Det är viktigt att du håller dina leverans- och adressuppgifter som du angivit i beställningen.

Vill du ändra någon uppgift som lämnats vid beställningen, till exempel postadress, mejladress, telefonnummer. Kontakta oss då på telefon 0705-81 94 31

Mer allmänna villkor hittar du i kassan i samband med att du bekräftar din beställning.

bottom of page