Konditor Jennie

web-7238.jpg

Allergier och kostavvikelser

I våra lokaler förekommer allergener så som vetemjöl, ägg, mjölk, nötter, sesamfrön, mandlar osv. Vi har alltså inga ”Glutenfria” produkter i sortimentet men vi har produkter..... Det kan förekomma spår av gluten, nötter, mandlar och sesamfrön i våra produkter då vi har det i lokalen.

Vi har alla möjliga lösningar och varianter för våra kunder med intolerans, allergi och kostval. 

Hör gärna av dig till oss i bageriet så guidar vi dig till det bästa valet!

Telefon: 0705-81 94 31

Tårtor

Vi erbjuder laktosfria och tårtor bakade utan vetemjöl samt veganska tårtor om så önskas. Lättast är det om ni ringer till bageriet på 0705-81 94 31 och rådfrågar våra duktiga konditorer angående allergier osv då de alltid kan rekommendera och ge förslag. Dessa tårtor är endast på förbeställning! (laktosfri/bakat utan vetemjöl kan ibland förekomma i disken i form av moussetårta)

Laktos

Gluten

Frön och nötter

Veganskt

Ägg

Som regel bakar vi våra tårtor, bullar och kakor med riktigt smör, detta för att det gör skillnad i smak.

Men självklart finns det laktosfria alternativ som är minst lika goda.

Vi bakar glutenfritt bröd men gluten förekommer i våra lokaler. Därför kan det alltid finnas spår av gluten i alla våra produkter.

Vi har alternativ som är helt nöt- och frö fria. Men mandlar, nötter och frön används till våra bröd, bakelser och tårtor. Därför kan det finnas sår av nötter och frön i våra produketr.

I butiken har vi veganska alternativ och vi kan även baka tårtor och andra delikatesser på beställning.

Vi har många produkter som är utan ägg och därför saknar fluff, men smaken är som baken. Lite som dem som inte gillar saltlakrits. Det är också okej.

Get in Touch

123-456-7890 

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram