Bröllop

Glädjens dag!

Ett bröllop är ett av livets absolut största höjdpunkt. Hos oss kan ni beställa skräddarsydda och exklusiva bröllopstårtor. Tillsammans med våra duktiga konditorier skapar vi er drömtårta!

Vill ni, tar vi hand om alla detaljer och ser till att tårta finns på plats, redo att serveras.

IMG_7084.jpg

Boka datum!

Telefon: 0705-819 431

Populära bröllopsdatum bokas snabbt upp. Boka ert datum redan nu för att garantera eran unika bröllopstårta.

Konsultation och provsmakning

Tillsammans med våra konditorer kan vi erbjuda både konsultation och provsmakning. 

Detta samtal är det som hjälper oss att möta era önskemål om smak, form, dekorationer och budget.

IMG_8731.JPG

Konsultation

Konsultation

Inför beställning av bröllopstårta kan ni boka in en konsultation tillsammans med någon av våra duktiga konditorer. På det viset kan ni i lugn och ro prova er fram till olika smakkombinationer, prata om tårtans utseende och form och tillsammans landar vi i hur ER tårta ska se ut.

En konsultation är beräknad till 1 timme och gäller för 2 personer. Det går att boka tisdagar – torsdagar mellan kl. 9:00 – 12:30 till en kostnad av 750 kr. Pris för extra person: 350 kr.

I priset ingår 2 olika tårtbottnar och 3-6 smaker på fyllning samt kaffe eller te.

Under denna träff kan vi tillsammans skapa en bild av tårtans utseende och innehåll. Ni får gärna ha med er något som går i stil med ert tema, inbjudan, något från er dukning, bild på blommor/bukett, färgprov av något slag eller någon bild på en tårta i den stil ni tänkt er. Har ni ingen klar bild av er tårta så hjälper vi er med idéer och förlag.

(Det går självklart bra att boka er bröllopstårta även utan konsultation. Då pratar vi igenom er beställning via mail eller telefon istället).

Provsmak

Provsmakning kan också göras på egen hand.

Vi sätter ihop ett paket med 2 olika smaker på tårtbotten och 3 - 6 smaker på fyllning som konditorn sätter ihop till en kostnad av 450 kr. Provsmakningen är beräknad för 2 personer, men säg gärna till om ni önskar bjuda med någon mer, så försöker vi ordna lite extra provsmaker. Tillägg 150 kr per person. 

Information

Inför er beställning behöver vi veta följande. Har ni möjlighet att svara på någon eller flera av dessa frågor innan bokad konsultation så är det toppen.

  • Vilket datum är ert bröllop? 

  • Hur många gäster väntar ni er? 

  • Plats för bröllopsfest (om utkörning önskas)

  • Vilka dagar och tider har ni möjlighet att komma för konsultation

  • Vilka smaker tycker ni om? Fundera på vad ni önskar att er tårta ska innehålla

  • Finns det allergier eller övriga specialkost?

  • Vill ni visa oss någon bild (t.ex. bild på någon tårta ni tycker om, en klänning som ni vill att tårtan ska matcha, någon blomma ni vill ha i tårtans dekor eller annat som går igenom i ert tema), så bifoga gärna dessa i ert mail.

  • Ange gärna ungefär vilken prisklass ni har tänkt er, så är det lättare för oss att ta fram ett förslag på design som passar er.

 

Fyllningar

Det finns många olika smakkombinationer att välja bland och ni vet säkert redan vilka just ni vill ha på er speciella dag. 

Vi erbjuder allt från

- curd

- sylt

 - frosting

- smörkräm

- bär

och många fler varianter

Prata med våra konditorier om era önskemål så hjälper de er.

Bottnar

Lika viktig som fyllningen i tårtan är så får man inte glömma bort bottnarna. Här erbjuder vi en naturell botten och en chokladbotten. Det ger oss friheten att smaksätta efter era önskemål.

Exempelvis kan man smaksätta med

- Vanilj

- Citron

- Vallmo

- Kaffe

Prata med konditorierna om just era önskemål.

Utseende

Alla bröllopstårtor är unika i både smak och form och man får absolut inte glömma utseendet. Här ligger den stora utmaningen att förverkliga och leva upp till era förvarningar av tårtan.

Vi erbjuder både amerikanska och klassiska tårtmodeller och det bara fantasin som sätter gränser. Dekorationer, så som blommor, bär, macroner osv är bara några saker som kan pryda en tårta. 

Säkert har ni redan nu en bild av vad ni vill ska känneteckna just er tårta. Tveka inte att fråga om ideér eller förslag. Vi gillar utmaningar!

Vi hjälper er med att skapa just er unika bröllopstårta.

Boka konsultation

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer snart till dig för att hitta en dag och tid som passar.