top of page
034A5615.jpg

   Om oss   

Om Elvebäcks

web-6747.jpg

"Vi bakar bröd för frukost, bakelser och tårtor för fest och bullar för fika till dig och din gäst."

Jennie, vår duktiga konditor

Vi som jobbar här har en stor passion för yrket och råvaror. Här tar vi inga genvägar utan producerar våra produkter från grunden och det med stolthet. 

Bageriet:

Vi älskar att baka, vi älskar mjöl, vi älskar surdegar och vi älskar degar som får jäsa länge, att låta processer ta tid och ingredienserna mogna. 

Här använder vi oss av ekologiskt stenmalet mjöl där mjöl är mjöl, utan tillsatser och med unika bakegenskaper. 

 

Emma, BagarnMed bra råvaror, långa jästider och surdeg som hävningsmedel blir våra bröd nyttiga, näringsrika och smakrika så som bröd ska vara enligt oss. 

Konditoriet:

Kakor, bakelser och tårtor är bara några av sakerna du kan hitta i vår konditorimonter. Vi letar inspiration runt om i världen och sätter sedan vår egen twist till våra bakverk. 

Vi erbjuder våra kunder produkter som inte bara får smaklökarna att dansa utan är också en fröjd för ögat.

För att få de bästa smakerna gör vi allt från grunden, för vad slår en egenkokt vaniljkräm eller hemmagjord sylt? 

Isa, Konditor: Att få skapa något fint och smakrikt som tex. någons bröllopstårta är en fantastiks känsla. Det gör att man får möjlighet att använda sin kreativa och estetiska sida. 

Vacker tårta gjord av vår kreativa Konditor Isa

Kallskänken:

Hos oss finner du både frukost och lunchalternativ samt catering. Allt från matiga mackor till sallader och pajer. 

Vi arbetar med de råvaror som säsongen erbjuder oss. Idéerna är många och intresset stort för att ge dig en smakupplevelse och en mätt mage.

Även här blir allt så mycket godare genom att göra våra egna produkter. Inte mycket som slår en egengjord majonnäs för att ha på räkmackan eller varför inte en grönkålspesto till din sallad eller grillmacka.

Så varmt välkomna in till oss på fika eller lunch!

Vacker tårta gjord av vår kreativa Konditor Isa

Vi som jobbar här är utbildade bagare, konditorer och kallskänkor. Vi har valt att låta oss uppslukas av degar och smaker för alla tider på året och stunder på dygnen. Vi älskar att baka för att möta dina behov och förväntningar. Prata med oss så ordnar vi det du behöver.

bottom of page